-45%   AKCE

Plakát: Brazílie cestování pojem koncepce. vektorové ilustrace s brazilskou

Plakát Brazílie cestování pojem koncepce. Vektorové ilustrace s brazilskou kulturou a ikony přírody, včetně maracas, toucan, opice, žena v kostýmu karnevalu a shanty města v moderním plochém stylu.
Plakát:
Brazílie cestování pojem koncepce. vektorové ilustrace s brazilskou kulturou a ikony přírody, včetně maracas, toucan, opice, žena v kostýmu karnevalu a shanty města v moderním plochém stylu..
Autor: ©
Číslo fotografie:
#107305350
Další témata:
maracas, tour cestovní ruch, slum, tukan, slum, řeka, buben, Brazilec, Brazílie
Vizualizace výrobku
Podobný
Filipíny cestovní plakát. Vektorové ilustrace filipínské kultury a ikony přírody, včetně Fort Santiago, portrét ženy, tříkolka, jeepney a žralok velrybí.
Havana plakát. Vektorové ikony sbírka kubánské kultury a atrakcí, včetně retro auta, portrét kubánské ženy, katedrála a národní budova kapitolu v moderním plochém stylu.
Brazílie sbírky ikon. Vektorové ilustrace s brazilskou kulturou a ikony přírody, včetně toucan, opice, žena v kostýmu karnevalu a šamanských měst v moderním plochém stylu. Samostatný na bílém.
Materiály

Plakát

Standardní plakáty Myloview jsou tištěny na papíře vysoké kvality – konkrétně na plakátovém papíře se saténovou povrchovou úpravou. Plakát je tištěn za použití pokročilé technologie HP Latex, která garantuje hluboké a živé barvy. Tato dekorace je připravena k zavěšení na stěnu okamžitě po rozbalení zásilky.

Gramáž plakátového papíru: 200g/m2
Dostupné doplňky: můžete si vybrat plakát v rámu (dostupné jsou hliníkové černé a stříbrné rámy) nebo kliprámy
Způsob čištění: Materiál je možné přetřít vlhkým hadříkem.


Plakát v rámu

Standardní plakáty Myloview jsou tištěny na papíře vysoké kvality – konkrétně na plakátovém papíře se saténovou povrchovou úpravou. Plakáty jsou tištěny za použití pokročilé technologie HP Latex, která garantuje hluboké a živé barvy. Tato dekorace je připravena k zavěšení na stěnu okamžitě po rozbalení zásilky.

K plakátu je připojen hliníkový rám v černé nebo stříbrné barvě.

Gramáž plakátového papíru: 200g/m2
V sadě: hliníkový rám dostupný v černé nebo stříbrné barvě
Způsob čištění: Materiál je možné přetřít vlhkým hadříkem


Plakát v kliprámu

Standardní plakáty Myloview jsou tištěny na papíře vysoké kvality – konkrétně na plakátovém papíře se saténovou povrchovou úpravou. Plakáty jsou tištěny za použití pokročilé technologie HP Latex, která garantuje hluboké a živé barvy. Tato dekorace je připravena k zavěšení na stěnu okamžitě po rozbalení zásilky.

K plakátu je připojen kliprám.

Gramáž plakátového papíru: 200g/m2
V sadě: kliprám
Způsob čištění: Materiál je možné přetřít vlhkým hadříkem





prohlédnout víceschovat
Viz také
Vektorové sada ručně tažených tučnou hrubý černými šipkami izolovaných na pozadí
Velké vektorové sada ručně tažených šipek různých tvarů a tracings izolovaných na pozadí
Sada vektorových roztomilé chlapců na bílém pozadí.
Mezinárodní den přátel pozadí. Mezinárodní přátelství den. Multikulturní děti v kruhu.
Mezinárodní den přátel pozadí. Mezinárodní přátelství den. Multikulturní děti v kruhu na bílém pozadí.
Vektorové ilustrace australských zvířat: losy, kaloň, klokan, koala, Tasmánský čert, echidna, wombat, emu, kakadu, ptakopysk, izolovaných na průhledné pozadí.
Vektorové sada ručně tažených elegantními černými šipkami izolovaných na pozadí
Sada vektorových obrázků z roztomilé černé kočky v různých pózách.
Vektorové ilustrace dětských nemocí.
Vektorové pozadí s mraky a místo pro váš text. Ilustrace krásné nadýchané mraky na bledě modrém pozadí. Oblohu a mraky.
Sada vektorových roztomilé dívky na bílém pozadí.
Vektorové kreslené ilustrace tátu medvěda, který nese jeho syna na ramenou. Šablona karty nebo plakát pro pořádání rodinných oslav s místem pro váš text. Den Šablona blahopřání šťastný otec je.
Vektorové pozadí s barevnými dětských rukou a místo pro váš text. Mezinárodní den dětí pozadí. Šablona pro reklamní brožury. Připraveno pro vaši zprávu.
Vektorové kreslené ilustrace tátu medvěda, který je držitelem medvídky v roztomilé oblečení. Šablona karta pro rodinnou oslavu. Vzor pro dětské plakátů, nebo pro mateřské školy
Vektorové pozadí s mraky, dětských rukou a místo pro váš text. Mezinárodní den dětí.
Vektorové pozadí s barevnými balónky, dětských rukou a místo pro váš text
Vektorové pozadí s barevnými balónky, dětských rukou a místo pro váš text
Punk ikony kolekce. Vektorové ilustrace grunge a symboly rockové hudby, jako je Rose, Lebka, otevřené ústa s jazykem, Srdce na pin, oko s make-upem a Drumsticks. Samostatný na bílém.
Samostatný na bílém.
Rock & roll sbírky ikon. Vektorové ilustrace odznaků a symbolů rockové hudby, jako je zbraň a růže, srdce se stuhou, tvář tygry, kytara, otevřené ústa a křídla. Samostatný na bílém.
Kolekce chlapeckých náplastí. Vektorové ilustrace barevné odznaky a symboly pro chlapce, jako je T Rex, sluchátka, kostky, skateboard, víčko a boom box. Samostatný na bílém.
Happy New Year 2018 pohlednice. Vektorové ilustrace s přáním šťastný nový rok a skupina roztomilých psů v legrační vánoční kostýmy. Izolovaných na světle modré sněží pozadí.
Veselé vánoční sbírky. Vektorové ilustrace vánočních odznaků a symbolů, jako je Santa, sob, ponožka na dárky, sněhulák, vánoční zvonky, vánoční hračky a perník.
Sbírka módních patchů. Vektorové ilustrace středověký styl ženy odznaky a symboly, jako je koruna, srdce s dýkou, lebka v koruně, líška tvář, rty, oko a včelka. Izolovaných na pozadí.
Jsem královna trička tisková koncepce. Vektorové ilustrace s feministickým sloganem, korunou, růží a otevřenými ženské ústy. Izolovaných na pozadí.
Vektorové kolekce mléčných výrobků v plochém stylu včetně mléka, másla, sýra, jogurtu, tvaroh, zmrzlina, zmrzlina, krém, izolovaných na bílém.
Psi čelí kolekci. Vektorové ilustrace legrační karikatura různých plemen psů v moderním plochém stylu. Samostatný na bílém.
Sbírka psů. Vektorové ilustrace legrační karikatura různých plemen psů v moderním plochém stylu. Samostatný na bílém.
Vánoční psy kolekce. Vektorové ilustrace legrační karikatura různých plemen psů v kostýmy vánoční. Samostatný na bílém
Sada sladkovodních ryb. Vektorové ilustrace různých druhů ryb, jako je Largemouth Bass, Pstruh, Ostružina, Bluegill, Jestřáb, Drum, Walleye, kapr, Štika, Roach Fish a Sumec. Samostatný na bílém.
Vánoční psy čelí kolekci. Vektorové ilustrace legrační karikatura různých plemen psů v kostýmy vánoční. Samostatný na bílém
Sada mořských ryb. Vektorové ilustrace různých druhů mořských ryb, jako je růžový losos, Pollock, talíř s pozlacenou hlavou, Rockfish, makrela, mořská louka, Keta, Codfish. Samostatný na bílém.
Vektorové ilustrace afrických zvířat a ptáků: slon, nosorožce, žirafa, gepard, zebra, hyena, secretarybird, marabou a ještěrka na krku, izolované na průhledném pozadí.
Vektorová sbírka roztomilých plochých dinosaurů, včetně T-rex, Stegosaurus, Velociraptor, Pterodactyl, Brachiosaurus a Triceratop, izolovaných na bílém.
Vektorové ilustrace afrických zvířat a ptáků: hroch, lev, gorila, pavián, plameňáci, kobra, wildebeest, oryx antilopa, meerkat, izolovaných na bílém pozadí.
Kolekce kreslených mračen. Vektorové ilustrace různých druhů a tvarů oblačnosti, jako je cirrus, cumulus, stratus, cirrostratus. Izolovaných na pozadí.
Vektorové ilustrace lesních zvířat: elk, doe, ježek, liška, sova, rys, skunk, divoké prase, dudáků a jiných ptáků, izolovaných na pozadí.
Rusko ikony nastavit. Vektorová kolekce ruské kultury a přírodních obrazů, včetně katedrály sv. Bazila, ruské panenky, balalaika, boršč, portrét ruské krásy v kokoshniku. Samostatný na bílém.
Sbírka módních patchů. Vektorové ilustrace znaky přírody a symboly, jako je včelí, srdce s hadem, Blue Jay, kočičí tvář, rty, můra a lilie. Izolovaných na pozadí.
Dorty sbírka ikon. Vektorové ilustrace různých typů krásných moderních koláčů, jako je čokoládový dort, koláč Napoleon, tiramisu, Sacher, eclair a tvarohový koláč. Samostatný na bílém.
Vektorové ilustrace afrických zvířat a rostlin: lev, pavián, slon, žirafa, nosorožce, stromy a trávy, izolovaných na světlém pozadí.
Vektorová sbírka různých plemen koček - havana hnědá, sphynx, britská krátkosrstá, siamská, maineská, orientální, perská, bengálská, habešská, ruská modrá, exotická, izolovaná na bílém.
Vektorové ilustrace čínských zvířat: panda, červená panda, David jelen, tygr, jeřáb, opice, ibis, izolovaných na bílém pozadí
Zvířata Jižní Ameriky. Vektorové ilustrace exotických zvířat, jako je kajman, tapír, capybara, ocelot, alpaka, piranha, toucan a ara. Samostatný na bílém.
Vektorová sbírka různých plemen psů - Toy teriér, corgi, jezevčík, hraniční kolie, teriér, dalmatin, Pug, Beagle, Yorkshire teriér, izolovaných na bílém.
Vektorové ilustrace Yellowstone National Park zvířat a rostlin uspořádaných v kruhu. Moose, los, medvěd, vlk, liška, bizon, jezevčík, vlkodlak, horský lva, orlovec, izolovaný na bílém.
Módní kolekce ikon. Vektorové ilustrace středověký styl ženy odznaky a symboly, jako je koruna, srdce s dýkou, lebka v koruně, líška tvář, rty, oko a včelka. Izolovaných na pozadí.
Vektorové ilustrace znaky přírody a symboly, jako je včelí, srdce s hadem, Blue Jay, kočičí tvář, rty, můra a lilie. Izolovaných na pozadí.
Vektorové ilustrace otevřené knihy s vesmírnými prvky - sluneční soustava, raketoplán, planety, hvězdy, Země, kometa. Imaginační koncept vytvořený ve vektoru plochého stylu.
Vzor hmyzu. Vektorové moderní bezešvé vzor s obrys zlaté včely izolovaných na černém pozadí.
Exotická zvířata. Vektorové ilustrace s plochými zvířaty, včetně anteater, Ring-tailed lemur, lemur loris, lenoch, Komodo monitor ještěrka, armádní, meerkat, tarsier, izolovaných na bílém.
Egyptská zvířata. Vektorové ilustrace afrických zvířat, jako je velbloud, krokodýl, buvol, ibis, kočka, egyptský pes a škorpión izolovaných na bílém.
Polární zvířata. Vektorová sbírka polárních zvířat a ptáků, včetně ledního medvěda, pižma, tuleň, mrož, vlk, polární liška, sob, tučňák a ermine, izolovaných na bílém.
Egypt ikony nastavit. Vektorová sbírka egyptské kultury a přírodních obrazů, včetně pyramid, Anubis, Bastet, velbloud, Tutankhamen, scarab a mešita. Samostatný na bílém.
Ikony SSSR jsou nastaveny. Vektorová sbírka sovětské kultury a symbolů obrazů, včetně Kremlu, průkopníka, vesmírného satelitu, automobilu Volga, vlajky SSSR. Samostatný na bílém.
Kuba plakát. Vektorové ikony sbírka kubánské kultury a jídlo, včetně maraky, kytary, retro auta, papáje, misky s humrem a portrét kubánské ženy v moderním plochém stylu.
Vektor barevná sbírka domácích savců, hlodavců, hmyzu, ptáků, plazů, včetně psů, koček, králíků, želv, fretky, papoušků, hadů, morčetek, chameleonů, křečků, tarantulek a kanárů.
Havana plakát. Vektorové ikony sbírka kubánské kultury a atrakcí, včetně retro auta, portrét kubánské ženy, katedrála a národní budova kapitolu v moderním plochém stylu.
Vektorové ikony sbírka vietnamské kultury, jídla a přírody, včetně portrétu vietnamštiny, polévky pho, cham věže a rýžových plantáží a civet kočky v trendovém plochém stylu.
Rusko pojetí plakátu cestování. Vektorové ilustrace s ikonami ruské kultury, včetně katedrály svatého Basila, ruské panenky, boršč, portrét ruské krásy v kokoshniku. Izolovaných na pozadí.
Mexický plakát. Vektorové ikony sbírka mexické kultury a jídla, včetně maracas, lebky cukru, mayské pyramidy, portrét mariachi, taco a pinata v trendovém plochém stylu. Samostatný na bílém.
Sbírka módních patchů. Vektorové ilustrace ženských symbolů a ikon, jako jsou líbání rtů, rtěnky, kočky, boty, korunky, jahody a srdce. Izolovaných na pozadí.
Kolekce chlapeckých náplastí. Vektorové ilustrace obrys chlapců ikony, jako je T Rex, sluchátka, kostky, skateboard, čepice a boom box. Samostatný na bílém.
Módní kolekce ikon. Vektorové ilustrace ženských symbolů, jako jsou líbání rtů, rtěnka, kočka, boty, koruna, jahoda a srdce. Izolovaných na pozadí.
Moderní vzor písma grunge. Vektorové bezproblémové vzorek s ručně psanými slovy a tahy štětce v růžové a černé barvy.
Vektor barevné sbírka zvířat, včetně psa, kočka, králík, želva, papoušek, had, morče, chameleon, křeček, tarantula a kanárka uspořádány v kruhu, izolovaných na bílém.
Vánoční vzor. Vektorové bezešvé vzor s ikonami obrysů, včetně Santa, sněhulák, vánoční strom a zvony na červeném pozadí.
Izolovaných na pozadí.
Vektorové ilustrace lesních zvířat: moose, jelen, medvěd, ježek, králík, veverka, bobr, vlk, liška, mýval, sova, tráva had, izolovaných na bílém pozadí.
Koncept retro posterů SSSR. Vektorové ilustrace s ikonami sovětské kultury, včetně Kremlu, průkopník, vesmírný satelit, Volga auto, vlajka SSSR. Izolovaných na pozadí.
Vektorové ilustrace zvířat Yellowstone National Park: losy, losů, medvěd, vlk, liška, bizon, ježek, vlkodlaka, horský lev, orel bělohlavý, labuť, izolovaných na bílém pozadí.
Filipíny nastaveny ikony. Vektorová sbírka filipínské kultury a přírodních obrazů, včetně Fort Santiago, portrét ženy, tříkolka, jeepney a žralok velrybí. Samostatný na bílém.
Sběr ikon ovoce a ovoce. Vektorové ilustrace karikatura ovoce a bobule, jako je jablko, hruška, jahoda, pomeranč, broskev, švestka, banán, ananas, hrozny, kiwi, mango. Samostatný na bílém.
Kubánská plakátová koncepce. Vektorové ilustrace s kubánskou kulturou a potravin ikony, včetně maracas, retro auta, jídlo s humrem, architektura a portrét kubánské ženy v moderním plochém stylu.
Mexiko pojetí plakátu cestování. Vektorové ilustrace mexické kultury a jídlo, včetně maracas, lebky cukru, mayské pyramidy, mariachi portrét a taco v trendovém plochém stylu. Izolovaných na pozadí.
Vektorové ilustrace s vietnamskou kulturou, potravinami a přírodními ikonami, včetně portrétů vietnamštiny, polévky pho, cham věže a rýžových plantáží v moderním plochém stylu.
Gruzie ikony nastavit. Vektorová sbírka gruzínské kultury a symbolů obrazů, včetně Gruzínců Highlander, khinkali, khachapuri, Džbán vína, Horn pro víno, dýku a vlajku.
Havana koncepce plakátů. Vektorové ilustrace kubánské kultury a atrakcí včetně retro auta, portrét kubánské ženy, katedrála a národní budova kapitolu v moderním plochém stylu.
Vektorová sbírka různých plemen koček - havana hnědá, sphynx, britská krátkosrstá, siamská, maineská, orientální, perská, bengálská, habešská, ruská modrá, exotická, izolovaná na bílém.
prohlédnout víceschovat
Toto tlačítko umožňuje otáčet zvolenou velikost a nahradit šířka s výškou.

Náš e-shop používá soubory cookies a příbuzné technologie. Díky nim zajišťujeme nejvyšší kvalitu poskytovaných služeb a zaručujeme plynulé fungování webu. Po získání Vašeho souhlasu budou soubory cookies využity také k dodatečnému měření a k analýze využití stránek. Umožní nám to přizpůsobit web Vašim zájmům a prezentovat personalizovaný obsah a reklamy.
Správcem Vašich údajů je Fairbox Sp. z o.o. a v některých situacích také naši partneři, s nimiž spolupracujeme. Detailní informace týkající se využití souborů cookies a zpracování Vašich údajů naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a souborů cookies.
Nastavení souborů cookie
Níže naleznete popisy jednotlivých kategorií cookies a možnost jejich přizpůsobení vašim preferencím:
Nezbytné
Užíváme je pro zajištění správného fungování webových stránek. Díky nim se můžete bez problémů pohybovat po našem e-shopu a také bezpečně nakupovat.
Funkční
Slouží k zapamatovávání voleb provedených uživateli na webu, což pomáhá přizpůsobit web Vašim osobním preferencím a zlepšit komfort jeho využití.
Analytické
Analytické soubory cookies měří počet návštěv a sbírají informace o zdrojích pohybu na stránkách. Díky nim můžeme pochopit způsob, jak uživatelé využívají web, zdokonalovat kvalitu služeb a přizpůsobovat obsah e-shopu, aby lépe splňoval očekávání našich zákazníků.
Marketingové
Marketingové soubory cookies umožňují nám a našim partnerům přizpůsobení reklamního obsahu Vašim zájmům. Slouží také pro zobrazování reklam na jiných webových stránkách.