-45%   AKCE

Články

Dekorace na léto – vpusťte do své aranžace prázdninovou atmosféru!
Když se venku začíná dělat teplo a slunce svítí na nebi až do pozdních večerních hodin, člověku se chce zkrátka žít! Všechno najednou vypadá jinak a získáváme novou chuť a energii do práce. Aby nám příjemná atmosféra dělala společnost také doma, sáhněme pro efektní letní ozdoby, díky kterým se pod naší střechou zabydlí nová nálada. Milujete moře? Díky našim návrhům ucítíte mořský vánek, bez ohledu na to kde bydlíte!
Prohlédnout více
Dárek pro novomanžele – zjistěte, co se může hodit novomanželům
Svatební sezóna je v plném proudu. Pokud přemýšlíte, co koupit přátelům, kteří budou zanedlouho stát před oltářem, pak v tomto článku naleznete spoustu nápověd, jaký dárek pro ženicha a nevěstu vybrat, abyste je mile překvapili. Něco praktického do kuchyně, něco pěkného k vyzdobení interiéru jako plakát z vlastní fotografie, nebo něco se sentimentální hodnotou? Nápadů máme celou řadu.
Prohlédnout více
Dekorace na poličky a nejen to – podívejte se, jak bleskurychle vyzdobit svůj interiér
Ozdoby na parapet, dekorace na poličky a moderní aranžace oken nám nabízejí skvělé možnosti, jak můžeme zcela proměnit dosavadní vzhled interiéru. Pozornost přitahující akcenty způsobí, že místnost získá novou kvalitu, a obyčejný pokoj se změní ve stylovou aranžaci. Taková metamorfóza nám zabere jen chvilku, ale co efekty? Efekty překonají naše nejsmělejší očekávání!
Prohlédnout více
Galery wall v 5 podobách – vyzdobte si pokoj ve svém stylu
Jakým způsobem ozdobit zeď? Můžeme na ni pověsit obraz nebo plakát. Pokud však chceme dosáhnout spektakulárnějšího efektu, vytvořme si gallery wall. Autorská galerie fotek v obývacím pokoji nebo v ložnici způsobí, že náš interiér získá neopakovatelný charakter, který bude ideálně zrcadlit naši osobnost. Ale jak vlastně vybrat vzory? Nechme se inspirovat na příklad našimi koníčky a zájmy.
Prohlédnout více
Africký styl – objevte divokou přírodu ve svém bytě
Ačkoliv žijeme v mírném podnebí, každý den nás může těšit exotická příroda a divoká zvěř, které můžeme mít na dosah ruky. Pokud se nám taková vize líbí, pak není nic snazšího – cestu k ní nabízí africký styl v bytě. Je to dokonalá možnost, jak můžeme své každodenní realitě propůjčit nový charakter. Jak to udělat? Máme pár nápadů.
Prohlédnout více
Domácí knihovnička – aranžace, které si zamiluje každý knihomol!
Milovníci četby si dokonale uvědomují, že během čtení si skutečný bibliofil nevšímá pouze obsahu knihy, ale také vydání, typu papíru – a dokonce i vůně. To všechno dohromady nabízí výjimečný zážitek. A po přečtení poslední stránky zamíří kniha na polici, kde bude i nadále těšit naše oči. Domácí knihovnička je skutečný poklad, a my víme, jak ji zařídit.
Prohlédnout více
Line art: minimalistické plakáty, které dokazují, že méně znamená více
Zásada „less is more” je jistě velmi dobře známa všem milovníkům minimalismu. Chtěli bychom však přesvědčit i ostatní, kteří doposud měli skeptický přístup k výrazově úsporným interiérům a doplňkům, že tato estetika má své kouzlo. Ukazuje se totiž, že pomocí obrazů omezených pouhou jednou linií, můžeme proměnit svou dosavadní aranžaci mnohem více, než by se mohlo zdát. Mluvíme samozřejmě o trendu line art. Plakát s takovou kompozicí je skutečný hit.
Prohlédnout více
Jak vyrobit ozdoby na Velikonoce? Prozradíme Vám efektní nápady na vlastnoruční dekorace!
Většina z nás je v běžném životě ulítaná, sotva si dovedeme najít chvilku sami pro sebe – a předsváteční horečka, která nám nedá vydechnout, pouze přilévá olej do ohně. Čas, který nyní trávíme doma, zkusme považovat za výjimečnou příležitost, jak můžeme tyto svátky prožít jinak než obvykle. A jak tedy využít tu spoustu volného času? Vlastnoruční dekorace jsou skvělá volba!
Prohlédnout více
Jak využít volný čas? Levná rekonstrukce bez vycházení z domova je skvělou volbou!
Pokud nám myšlenka na dlouhý pobyt doma nedá spát, protože nepatříme k lidem, kteří dovedou dlouho sedět na jednom místě, naplánujme si detailně, co budeme dělat. Promyšlený rozvrh má v takových případech cenu zlata. Můžeme se přečíst knížky, které nám na poličkách už zapadají prachem, podívat se na filmy, které nám doporučili přátelé, ale také provést levnou rekonstrukci, aniž bychom museli jít do obchodu.
Prohlédnout více
Hledáte nápad na módní zdi? Víme, co se Vám bude líbit!
Jaká řešení nás napadají, když přemýšlíme, jak ozdobit zeď? Těmi nejpopulárnějšími ozdobami jsou stoprocentně nejen obrazy a plakáty, ale také fototapety. Díky nim můžeme bleskurychle osvěžit dosavadní vzhled interiéru. A to je jen špička ledovce, protože možností je mnohem, mnohem více.
Prohlédnout více
Móda na teraco – design, který prožívá svou velkou renesanci!
Móda na teraco naprosto nekompromisně ovládla svět aranžací interiérů. Ještě do nedávna velmi módní mramor a jeho variace Liquid Marble byly nahrazeny materiálem, který byl dlouhá léta považován za druhořadý. Připomínal totiž stavební surovinu, která je ve výrazu poměrně surová – a která dobře plní praktickou funkci, ale ne estetickou. Jenže nyní se všechno změnilo a trend v podobě terrazzo decor slaví triumf!
Prohlédnout více
Trend mindfulness – varianta aranžace, s níž dosáhnete harmonie
Interiérové trendy 2020, o kterých budeme mluvit, nabízejí odpověď na dobu, v níž žijeme. Neustálý spěch, se kterým se musíme měřit, multitasking, který se stal naším denním chlebem, i nikdy nemizící vřava velkého města způsobují, že je pro nás čím dál obtížnější se zklidnit a odpočinout si. Řešení, které nám pomůže, abychom si s tímto problémem poradili, je móda na slow life a minimalistická aranžace interiérů, která dokáže mnohem víc, než bychom si byli schopni připustit.
Prohlédnout více
Známe barvu roku 2020 – Classic Blue je nejnovější volbou Institutu Pantone!
Institut Pantone, jako věštec ze starodávných dob, rok co rok předpovídá, jaká barva si získá největší popularitu a ovládne svět módy, designu, reklamy a sociálních sítí. Během nejbližších 365 dní budou koloristické trendy založeny na odstínu Classic Blue. Kde se vzala tato volba? Poslední roky jsme si mohli zvyknout na poměrně odvážnou paletu barev. Ultra Violet, Greenery, duet Rose Quartz a Serenity nebo Living Coral bylo rozhodně velmi výrazné barvy. A letošní barva Pantone? Rok 2020 nám neuplyne v modré tónině jen tak bez důvodu!
Prohlédnout více
Nápady na vánoční dárky? My už víme, co by se mělo objevit pod stromečkem!
Dlouhými kroky už se blíží ten moment, kdy budeme pobíhat po obchodech a hledat vánoční dárky. Nápady bychom si však měli připravit včas, abychom z mnoha možností dokázali vybrat to nejlepší řešení. Čím je dobré se řídit, aby se dárek od nás stal trefou do černého? Soustřeďme se na zájmy člověka, kterého chceme obdarovat. To je ukazatel, který nás dovede do cíle!
Prohlédnout více
Vánoce ve stylu glamour – obklopte se luxusem, který si zasloužíte!
Když se v kalendáři objeví první prosincový den, většina z nás už je myšlenkami u Vánoc a v hlavě nám dokola zní slavná písnička: „It's the most wonderful time of the year” v provedení Andyho Williamse. V tu dobu se totiž každý z nás, bez ohledu na věk, může znovu cítit jako děcko, které vybírá vánoční dekorace, zdobí vánoční stromeček a hledá dárky pro své nejbližší. Letos Vám chceme představit recept na trošku jiné Vánoce. Budou elegantní a neobejdou se bez velkého množství zlata a stříbra. Přišla chvíle na winter glamour!
Prohlédnout více
Obnova starého nábytku – skvělá zábava i jednoduchý recept jak být eko!
Na internetu můžeme najít spoustu článků a rad o tom, jak obnovit starý nábytek. Pokud nám tento nápad dlouho nedával spát, ale zatím jsme nenašli odvahu, abychom ho realizovali, pak právě teď je dokonalá chvíle. Speciálně přímo pro Vás jsme se vlastnoručně pustili do úkolu obnovit několikaletou skříňku, abychom Vám ukázali, že je to skutečně jednoduchá věc. Jediné, co budeme potřebovat, je trošku nadšení, nálepka na skříň a ostrý nožík. Metamorfóza šla jako po másle a nám se zdá, že jsme vytvořili něco skutečně krásného – a navíc ještě užitečného pro naši planetu.
Prohlédnout více
Byt ze seriálu Přátelé – buďte jako hrdina slavného seriálu!
Ani se tomu nechce věřit, ale kultovní seriál „Přátelé”, který na vždy změnil podobu televize, slaví už 25. narozeniny! První díl spatřil světlo světa v roce 1994. Přestože však uplynulo už čtvrtstoletí, seriál neztratil nic ze své síly ani aktuálnosti, takže dobrodružství šestice hrdinů stále baví a dojímají miliony diváků. Skuteční fanoušci znají nazpaměť zábavné hlášky Joeyho nebo písničku Phoebe „Smelly cat”, stejně jako vědí do nejmenších podrobností, jak zařízený byl byt Moniky z Přátel. Letos je to 15 let od vysílání posledního dílu. Jak oslavit takovou příležitost? Je to snadné!
Prohlédnout více
Bojujeme proti stereotypům – pudrově růžová v interiérech je variantou nejen pro malé holčičky!
Většina z nás má růžovou barvu spojenou s holčičkami a modrou s chlapci, což je velmi dobře vidět na příkladech dětského oblečení a vybavení. Pro spoustu čtenářů může jít o překvapení, ale toto dělení je poměrně mladou záležitostí. Až do poloviny 20. století vládla opačná móda – chlapci byli oblékání do růžové, která byla výrazná, zatímco holčičky do modré, protože tato barva znamenala delikátnost. Nedejme tedy prostor žádným stereotypům. Pudrově růžová – v interiérech, stejně jako v módě – je pro každého. A tedy i pro nás, pro dospělé, což je skvěle vidět na příkladě námi vytvořených aranžací!
Prohlédnout více
Ideální pokoj k učení pro dítě i teenagera? Napovíme, jak ho zařídit!
Přestože jsou prázdniny v plném proudu a žáci i studenti na školu jistě ani nepomyslí, pro rodiče je právě teď ta nejlepší chvíle, aby se zamysleli, jakým způsobem vykouzlí svým dětem nejlepší možný pokoj k učení. Všechno vlastně záleží na tom, v jakém věku naše dítě je. Soustřeďme se na dva zlomové momenty, tedy na začátek výuky v první třídě a na přechod na gymnázium. Pro každého žáka najdeme ideální řešení.
Prohlédnout více
Víme, co bude v módě! Představujeme Vám  interiérové trendy 2019!
Leden nabízí vynikající příležitost, abychom se podívali na to, co bude v módě právě začínajícím novém roce. Speciálně pro Vás jsme analyzovali nejrůznější prognózy a vybrali jsme, z našeho pohledu, nejnadějnější trendy v interiérech. Rok 2019 nám přinese spoustu nových věcí, ale s troškou šikovnosti se nám je podaří zakomponovat do našich současných stylizací.
Prohlédnout více

Náš e-shop používá soubory cookies a příbuzné technologie. Díky nim zajišťujeme nejvyšší kvalitu poskytovaných služeb a zaručujeme plynulé fungování webu. Po získání Vašeho souhlasu budou soubory cookies využity také k dodatečnému měření a k analýze využití stránek. Umožní nám to přizpůsobit web Vašim zájmům a prezentovat personalizovaný obsah a reklamy.
Správcem Vašich údajů je Fairbox Sp. z o.o. a v některých situacích také naši partneři, s nimiž spolupracujeme. Detailní informace týkající se využití souborů cookies a zpracování Vašich údajů naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a souborů cookies.
Nastavení souborů cookie
Níže naleznete popisy jednotlivých kategorií cookies a možnost jejich přizpůsobení vašim preferencím:
Nezbytné
Užíváme je pro zajištění správného fungování webových stránek. Díky nim se můžete bez problémů pohybovat po našem e-shopu a také bezpečně nakupovat.
Funkční
Slouží k zapamatovávání voleb provedených uživateli na webu, což pomáhá přizpůsobit web Vašim osobním preferencím a zlepšit komfort jeho využití.
Analytické
Analytické soubory cookies měří počet návštěv a sbírají informace o zdrojích pohybu na stránkách. Díky nim můžeme pochopit způsob, jak uživatelé využívají web, zdokonalovat kvalitu služeb a přizpůsobovat obsah e-shopu, aby lépe splňoval očekávání našich zákazníků.
Marketingové
Marketingové soubory cookies umožňují nám a našim partnerům přizpůsobení reklamního obsahu Vašim zájmům. Slouží také pro zobrazování reklam na jiných webových stránkách.